Grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de snelweg A32

HEERENVEEN – Rijkswaterstaat is vrijdagavond van start gegaan met grootschalige onderhoudswerkzaamheden aan de snelweg A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden. De werkzaamheden duren tot maandagochtend. Tijdens deze werkzaamheden is de A32 tussen knooppunt Heerenveen en de aansluiting Wirdum (16) in de richting van Leeuwarden afgesloten voor het verkeer. Op gele borden staan de omleidingsroutes voor het verkeer aangegeven. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Afsluitingsperiodes snelweg A32 De snelweg A32 tussen knooppunt Heerenveen en de aansluiting Wirdum (16) in de richting van Leeuwarden is afgesloten voor het verkeer in de periode van vrijdagavond 5 april 22.00 uur tot en met maandagochtend 8 april 06.00 uur. Vanaf vrijdag 5 april 20.00 uur worden de tussenliggende op- en afritten afgesloten: Akkrum (13) Grou (14) Sneek (15) Omleidingsroutes werkzaamheden A32 Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en de omleidingsroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.| Onderhoudswerkzaamheden...

Lees verder »