Meezing-middag in Meckama State in Kollum

Veel belangstelling bij de speciale Muziekmiddag op het Stateplein in Meckama State in Kollum met 4 koren uit Kollum.Dit werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van Meckama State. Het was een gezellig meezing festival, waarbij elk koor een half uur ging zingen. Er werden veel bekende liederen gezongen.Het programma was als volgt:Om 14 uur startte de BlideSjongers - pauze. 14.45 uur Toontje Hoger en Vredoza - pauze. 15.30 uur Advendo- 16 uur einde. Er waren geen entreekosten, men kon elk moment binnenlopen. In de pauze werden er loten verkocht. De Stichting Vrienden van Meckama State is o.a. aanwezig om de loten te verkopen waar ook mooie prijzen zijn te winnen. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om extra activiteiten voor de bewoners mogelijk te maken.Iedereen was van harte welkom om te luisteren en mee te zingen.De organisatie kan terug zien op een geslaagde middag.Meezing-middag in Meckama State in Kollum

Lees verder »