Oosternijkerk organiseerde een leuke en gezellige lentefair

Vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur werd er een lentefair georganiseerd in Dorpshuis de Terp. De organisatie had haar best gedaan om een diversiteit aan standhouders aan te bieden die ondergebracht waren in drie verschillende ruimtes.Een 15 tal ondernemers hadden dan ook alles uit de kast getrokken om hun mooiste waar en beste adviezen aan de man te brengen. De kinderen konden zich laten schminken en wie wou, kon een heerlijke shiatsu massage krijgen. Ook kon je op de foto, staande achter een lijst welke versierd was met bloemen. Deze was gemaakt door de lokale bloemist.De toegang was gratis en men mocht bij binnenkomst een kaartje invullen met naam en adres. Op deze manier kon iedere bezoeker meedingen naar mooie prijzen die door alle standhouders beschikbaar waren gesteld.Direct vanaf aanvang was het s’ middags al gezellig druk. Na het avondeten werd het nog drukker. Rond 19.30uur was zelfs de grote...

Lees verder »