Ropta Boys verliest in kansarm duel van Grijpskerk

Ropta Boys zit in de hoek waar de klappen vallen en wist zich hier ook afgelopen zaterdagmiddag niet uit te voetballen. In een kansarm duel wisten de gasten uit Grijpskerk in de 22e minuut via Brian Tefi te scoren uit een vrije trap rand zestienmeter gebied.Voor het overige was het geen hoogstaande wedstrijd met een beter voetballend Grijpskerk in de eerste helft. In de tweede helft was Ropta Boys de veel betere ploeg, maar men wist het overwicht niet uit te drukken en kansen en doelpunten. Door dit minieme verlies zal Ropta Boys de resterende wedstrijden alle zeilen moeten bijzetten om het verblijf in de 3e klasse te verlengen.1e helft.Bijna had Ropta Boys een droomstart. In de 1e minuut ging een als voorzet bedoelde bal van Erik de Vries via de binnenkant van de paal het veld weer in. Na deze bijna goal was Grijpskerk wakker en nam het initiatief...

Lees verder »