Royal A-ware stopt als sponsor marathonploeg Jillert Anema

HEERENVREEN – Schaatscoach Jillert Anema moet op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor voor zijn marathonploeg. Het bedrijf Royal A-ware houdt op als geldschieter en naamgever van de dames- en herenploeg. Het bedrijf was vijf jaar sponsor van Anema’s team. “We hebben de marathonschaatsploeg met volle overtuiging ondersteund”, zegt topman Jan Anker van het bedrijf. “We zijn trots op het team en de goede resultaten die zij hebben bereikt. Wij wensen de ploeg en de rijders alle goeds en nog vele mooie resultaten in de toekomst.” Onder andere de Friese rijders Bob de Vries, Arjan Stroetinga, Jorrit Bergsma, Carien Kleibeuker en Marijke Groenewoud zitten bij de marathonploeg. Opnieuw op zoek Vorig jaar moest Anema ook al op zoek naar een nieuwe sponsor, maar dan voor zijn langebaanploeg. Anema brak met sponsor Clafis omdat hij vond dat de sponsor niet aan de eisen van de topschaatsers kon voldoen. In augustus maakte Anema...

Lees verder »