SC Kootstertille in thuisduel langs WTOC

SC Kootstertille heeft de thuiswedstrijd tegen WTOC met 2-1 gewonnen. Bij de rust was de stand 1-0.Direct na het beginsignaal zocht WTOC de aanval. Een schot van Wierd de Vries leverde niet meer op dan een hoekschop en Jelmer de Boer schoot over.De eerste grote kans was echter voor de thuisclub toen Kees de Vries alleen op doelman Geoffrie Hoiting afging. De WTOC-doelman redde echter voortreffelijk. Niet veel later stond De Vries aan de basis van de openingstreffer. Met een fantastische actie passeerde hij twee WTOC-spelers waarna zijn voorzet werd ingeschoten door Tony Bierma, 1-0.WTOC probeerde terug te komen maar pogingen van Jaap de Bruin en Wierd de Vries leverden geen doelpunt op. Een pass van Tom van der Veen op Harmen Tabak leverde de Kootstertille-speler een grote kans op maar de bal verdween naast het WTOC-doel. Niet veel later kreeg Van der Veen zelf een kans toen hij alleen...

Lees verder »