Voorrondes playbackshow Prins Bernhardschool Kollum

Vrijdag 5 april was in de Prins Bernhard-school te Kollum de voorrondes van de grote playbackshow voor de Kollumer feestdagen. ’s Ochtends was de onderbouw en ‘s middags was het de beurt aan bovenbouw. Er waren 5 optredens van de leerlingen van de onderbouw zowel individuele, duo’s als trio’s. De eerste van de onderbouw is gewonnen door: Marije, Sophie enTessa met het nummer: Make Some Noise Kids.‘s Middags was de bovenbouw aan de beurt leerlingen uit groep 6, 7 en 8. In totaal waren hier maar liefst 7 optredens van zowel individuele, duo’s als trio’s. De eerste van de Bovenbouw is geworden als groep: Sylke,Gitte,Marije,Samantha en Miechelle. met het nummer: Women Like me Little Mix. De presentatie was in handen van Hielkje de Jong. De jury was Boukje, Doety en Corine.De winnaars gaan door naar de grote finale in de feesttent tijdens de Kollumer Kat dagen op woensdagmiddag 24 april...

Lees verder »