Wybe Pieter Zijlstra nieuwe hoofdtrainer Be Quick Vrouwen 1

Het bestuur van CSV Be Quick Dokkum is zeer verheugd dat Wybe Pieter Zijlstra met ingang van het seizoen 2019-2020 de A-selectie van de Vrouwen gaat trainen en coachen.Momenteel is Zijlstra trainer/coach van SC Stiens Vrouwen 1. De afgelopen twee seizoenen heeft hij samen met het team ervoor gezorgd dat zij bovenin de top van de eerste klasse meedraaien. Stiens is verwikkeld in een spannende strijd met The Knickerbockers voor het kampioenschap.De A-selectie van Be Quick heeft ook de ambitie om weer in de eerste klasse te spelen. De vrouwen hebben recent de tweede periode binnengehaald en zijn nu dus verzekerd van nacompetitie voor promotie in juni.Zijlstra is geen onbekende bij de club. In het verleden trainde hij ook de A-selectie van de vrouwen en daarnaast diverse jongens- en meisjeselftallen. Hij gaat bij de vrouwenafdeling samenwerken met Robbie Wiersma. Wiersma zal met ingang van het nieuwe seizoen de trainingen van...

Lees verder »