Anjum pakt belangrijke punten tegen Niekerk

Anjum deed zaterdagmiddag uitstekende zaken in de kelder van de 3e klasse B door te winnen van Niekerk.Het blijft echter ongemeen spannend, want het gat naar de degradatiezone bedraagt nog altijd maar slechts drie punten.Eindstand 2-1.Anjum startte voortvarend in de openingsfase van de wedstrijd. De eerste grote kans was er in de 5e minuut. Een corner van Pope Bauke Holwerda werd door Wiebe Wessel Bos in het zijnet geschoten. Even later stoomde Arjen Schregardus op via de linkerkant enspeelde de bal naar Stephan Overkempe, echter zijn schot ging net voorlangs de goal van Marijn Ottens. Na een kwartier spelen kreeg Niekerk iets meer grip op het spel van Anjum. Na een gevaarlijke aanval van Niekerk werd een grote kans door Frank Renkema niet op waarde geschat, hij schoot de bal voorlangs. Even later was het Jort Zuidersma die een kans kreeg, zijn schot ging net over de goal van Lolke...

Lees verder »