Benthe krijgt iPad van Kei College

HEERENVEEN – Benthe uit groep 8 van OBS Van Maasdijkschool uit Heerenveen werd op donderdag 4 april verrast in haar klas. \Zij deed een tijdje geleden mee aan de open dag-prijsvraag van het Kei College en won daarmee een iPad! Blij Benthe kreeg de iPad te midden van haar klasgenoten uitgereikt. Overdonderd maar ontzettend blij nam zij haar prijs in ontvangst. “Dit had ik niet verwacht,” aldus een enthousiaste Benthe. “Ik ben zowel naar de KeiXperience (doedag) als de open dag geweest en vindt het een leuke school,” vertelt Benthe. Daarom gaat ze na de zomervakantie naar het Kei College. Kei-Challenge De open dag van het Kei College is al even geleden. Tijdens die open dag kregen bezoekers een Kei-Keitje mee naar huis en een speciale lens voor op de mobiele telefoon. De bedoeling was om in de weken na de open dag het Kei-keitje op een bijzondere en originele...

Lees verder »