Broekster Boys boekt opnieuw zege tegen PKC’83

En opnieuw kon Broekster Boys drie punten bijschrijven! In de tumultueuze thuis wedstrijd was het Broekster Boys die voor de winterstop in de laatste seconden toe wist te slaan en een 2-1 overwinning wist te boeken. Afgelopen zaterdag werd het duel opnieuw in de slotfase beslist. Deze keer was het Piet Wessel Dijkstra die in de “dyingseconds” met een droge knal de 3 punten binnen hengelde, 3-4.Broekster Boys speelde een hele goede eerste helft maar maakte het zichzelf toch erg lastig. Het veldoverwicht werd niet in een verdiende score vertaald. Vanaf het middenveld kon er met fraaie –lange- passes gestrooid worden maar de voorwaartsen wisten daar onvoldoende gebruik van te maken. Er waren maar liefst vijf 100% kansen te noteren maar PKC wist tot aan de rust de nul te houden. PKC kwam slecht sporadisch voor het doel van Sijbren Terlouw maar toch was hij de eerste keeper die mocht...

Lees verder »