CCR tribute door The Fortunate Sons in De Kruisweg

The Forunate Sons speelde tijdens hun recente "Woodstock Tour 2019" tussen 5 januari en 29 maart op achttien verschillende podia in Nederland. Zaterdag speelde de band alweer in de Kruisweg in Damwâld.  Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. The Fortunate Sons vonden dat het C.C.R. repertoire niet voor de bühne verloren moest gaan en hebben zich ontpopt als trefzekere vertolkers van hun helden. Met hun spetterende “Tribute to C.C.R.” hebben ze in de afgelopen jaren talloze wervelende shows in binnen- en buitenland gegeven. En nu dus in De Kruisweg.De zaal was behoorlijk vol en al die mensen kwamen niet voor niks. The Fortunate Sons voerde hen met hun muziek terug naar eind jaren zestig, de hoogtijdagen van Ceedence Clearwater Revival. Het...

Lees verder »