DOS ook niet opgewassen tegen CoVos

Het herenteam van DOS heeft zaterdag geen potten kunnen breken tegen CoVos.In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, waarbij van tevoren al duidelijk was dat de ploeg gedegradeerd was naar de eerste klasse, liepen de Kollumerzwagers constant achter de feiten aan. Er werd niet slecht gespeeld, maar op de beslissende momenten gaf men net als zo vaak dit seizoen niet thuis. Het werd 0-4 (23-25, 19-25, 17-25, 19-25.Voor CoVos was de overwinning een heuglijk feit, want voor het eerst in zes jaar werd weer eens gewonnen van DOS. Voor DOS, dat vooraf nog hoop had op een elfde plek, rest nu niets anders dan het seizoen volgende week uit tegen VC Zeus op een goede manier af te sluiten.© Verslag: Cornelis van SlagerenDOS ook niet opgewassen tegen CoVos

Lees verder »