Geel Wit in eigen huis onderuit tegen Gruno

Het wordt voor Geel Wit nog een hele toer om de nacompetitie te bereiken. Zondag verloren de Amelanders de thuiswedstrijd tegen Gruno met 1-3.Toch begon de thuisclub goed aanhet duel. In de achttiende minuut kopte Danny Metz een vrije schop van Bente Bonthuios fraai binnen. Drie minuten eerder was hetzelfde duo bij een aanval betrokken. Metz onderschepte een slechte uittrap van doelman Michael Mast, hij passte op Bonthuis die voorlangs schoot. Daarna de eerste wapenfeiten van Gruno. Een vrije schop van Mitchell van Kalsbeek werd gepakt door doelman Pieter Smit. Even later kwam Vu Phen een teenlengte tekort op een voorzet van Hua Ken.In de slotminuten van de eerste helft kreeg Mitchell van Kalsbeek twee kansen op een treffer; eerst schoot hij op de bovenkant lat, even later ging zijn inzet voorlangs. Ook Geel Wit kreeg kansen, maar Bente Bonthuis en Danny Metz schoten over.Meteen na rust sloeg Gruno toe....

Lees verder »