Hotel ’t Gerecht bestaat 1 jaar

HEERENVEEN – Deze week viert Boutique Hotel ’t Gerecht in Heerenveen zijn eerste verjaardag. Het hotel in het centrum van Heerenveen heeft sinds de opening bijna 6000 overnachtingen verzorgd en scoort met lovende recensies hoog op de boekingswebsites. Eigenaren Geert Bosman en Luberto Agricola blikken terug op een succesvol eerste jaar. ‘’Afgelopen jaar hebben we gezien dat het concept van een Boutique Hotel in het centrum van Heerenveen een succes is,’’ vertelt Bosman. ‘’Zowel leisure als zakelijke gasten komen van heinde en verre om in ons hotel te overnachten. De 15 kamers van ons hotel zijn vaak volgeboekt. In het begin dachten we dat we dit te danken hadden aan de recente opening, maar de trend lijkt goed door te zetten.’’ Het hotel aan het Gemeenteplein trekt gasten aan met verschillende nationaliteiten, culturen en achtergronden. ‘’Dat zorgt voor een leuke uitdaging voor ons personeel. Zij moeten nu meer rekening houden...

Lees verder »