Quick Stick dames winnen met gamak van Groninger Studs

HEERENVEEN – Quick Stick nam het op eigen veld op tegen directe concurrent Groninger Studs dat op de 10e plek staat, 1 plekje onder Quick Stick. Aan de heenwedstrijd koesterde Quick Stick goede herinneringen toen het na een goede wedstrijd een mooie 0-4 overwinning binnensleepte. Resultaten uit het verleden geven echter geen garanties voor de toekomst, en aan het begin van de wedstrijd stond het scorebord gewoon weer op 0-0. Toch bleek al snel dat Quick Stick de betere van de twee ploegen was, en domineerde het de gehele wedstrijd. Scoren lukte echter in de eerste helft nog niet, waardoor het nog onnodig spannend bleef. Toen de ban eindelijk was gebroken liep Quick Stick uit naar een fraaie 5-0 overwinning. Quick Stick begon sterk aan de wedstrijd, won vrijwel alle duels en kwam vaak gevaarlijk voor het doel van de Groninger Studs. Door de goede druk voorin werden veel ballen...

Lees verder »