RTV NOF 2019-04-07 13:55:40

Korfbalvereniging DTL uit Hantum verwelkomde afgelopen weekend twee kampioensteams DTL F1 en A1 werden beide zaalkampioen.DTL F1 Zaalkampioen!Nadat de F1 in de najaar competitie van het veld al kampioen waren geworden hadden ze de smaak goed te pakken. Ook in de zaal werd bijna iedere wedstijd gewonnen. Met 24, 27 of 28 doelpunten in één wedstrijd waren ze moeilijk te kloppen. Eén wedstrijd werd er zelfs 36 keer door onze F-jes gescoord. Ieder doelpunt werd door de spelers gevierd, het enthousiasme bij de spelers en trainers was groot. Eén wedstrijd werd verloren, dat moest even wennen, maar gelukkig werd er al snel weer uitgekeken naar de volgende wedstrijd. Uiteindelijk werd de F1 ook in de zaal kampioen, met 9 van de 10 wedstrijden gewonnen en was de bal door deze toppers maar liefst 223 keer door de korf gegooid! Een welverdiende medaille is aan hen uitgereikt afgelopen zaterdag, met een...

Lees verder »