Sparta Nijkerk maatje te groot voor Buitenpost

VV Buitenpost heeft zaterdag geen punten overgehouden aan het duel tegen Sparta Nijkerk. Van te voren was duidelijk dat het een zware wedstrijd zou worden tegen de gedeeld koploper, ook vanwege het ontbreken van enkele basisspelers. Toch lukte het de thuisploeg om via Rolf Dijk brutaal op voorsprong te komen. Maar de tegenstander bleek simpelweg een maatje te groot. In de eerste helft maakte Sparta Nijkerk nog gelijk om vervolgens in de tweede helft door te drukken. De wedstrijd eindigde in 1-4.ZiekenboegDe ziekenboeg bij Buitenpost puilt op dit moment uit: aanvoerder Berend Schootstra, Rob Dijkstra, Jelmer Vos, Danny Boersma en Halbe Elsenga zijn geblesseerd en Folkert van Dongera is op de lange weg terug. De vervangers weerden zich zaterdag echter kranig. Pieter Henstra stond dit seizoen voor het eerst in de basis en Willem de Boer maakte in de tweede helft zijn competitiedebuut in de hoofdmacht.PenaltykillerPupil van de week Lieuwe...

Lees verder »