Vijfde editie U-turn met Joop Gottmers

Op zondagavond 7 april vond in Kollumerzwaag de vijfde editie van U-turn plaats met medewerking van de Band Lighthous. Tijdens deze dienst zal kickbokser en ex-drugscrimineel Joop Gottmers zijn rauwe levensverhaal vertellen aan de aanwezigen. De dienst werd georganiseerd door Team Jeugdwerk van baptistengemeente ‘De Thuishaven’.Joop groeide op als zoon van een café-eigenaar. Als heel gewone, zachtaardige jongen werd hij kickbokskampioen. Zijn leven werd een uitzichtloze keten van geweld, drugs, veel geld en diepe ellende. God heeft hem gered uit deze duistere wereld.“Als God niet had ingegrepen in mijn leven, dan was ik al vele jaren dood geweest." Joop gebruikt nu zijn verleden als een getuigenis, een waarschuwing en een bemoediging. Iedereen die gevangen zit in een verslaving of in een levenspatroon, kan hoop putten uit zijn verhaal.Team Jeugdwerk wil U-turn op een aansprekende manier aanbieden, onder andere door middel van moderne christelijke muziek en spectaculair licht en geluid. Tegelijkertijd...

Lees verder »