Volleybalsters S.V.T. promoveren naar eerste klas

Sport Vereniging Ternaard is een combinatie van een gymnastiekvereniging en een volleybalvereniging. Voor de jongste lagere school jeugd zijn er gymnastiek lessen, en voor de wat oudere jeugd wordt er mini volleybal training gegeven. Het eerste dames team is deze week Nevobo kampioen geworden in de tweede klasse.Voor S.V.T. hebben afgelopen seizoen 5 teams Nevobo competitie gespeeld, Twee MC jeugd team, een MB team en twee damesteams, 3de en 2de klas speelden. Tevens wordt er nog gespeeld in de dorpencompetitie in Ferwerd.Het eerste damesteam speelde dit jaar in de 2e klasse van de Nevobo in het rayon Dokkum-Drachten, en is afgelopen donderdag 4 april kampioen geworden in deze klasse. Met nog één wedstrijd te gaan hebben de dames 102 punten in 21 wedstrijden,81 sets gewonnen en 3 sets verloren. Dit resultaat betekend promotie, en volgend jaar komen zij uit in de 1ste klas. Een prestatie van formaat, waar de vereniging trots...

Lees verder »