Voorrondes Playbackshow Oudwoude

Zaterdagavond 6 April was het weer zover. De kinderen van CBS de Tarissing mochten weer in de jas kruipen van wereldsterren. Het was een zeer divers muziekprogramma, van Hollands-talig tot heerlijke dansmuziek waarbij dan ook het publiek niet stil kon zitten.Er was dan ook wel te zien hoe er was geoefend op danspasjes waarbij het playbacken wel eens achterwege bleef. Maar dit mocht de pret niet drukken.Met een bomvolle zaal met heiten en memmen en pake’s en beppe’s werd het een geweldige avond! Als eerste werd de jury voorgesteld, we hadden immers een mystery guest! Als eerste Anne Koster, welke al ervaring had met playbackshowjurylid zijn. Daarna Hans Postma van de CoolKidsParty, wat gezellig! En wat kon dan nog de mysterie guest zijn? Onze eigen juf Diana, de kinderen hadden haar al een paar maanden niet meer gezien dus waren allemaal blij verrast!Er werd gestart met de onderbouw. De kick-off...

Lees verder »