VV Hardegarijp krijgt te veel tegen SC Veenwouden:0-1

De derby tussen SC Veenwouden en Hardegarijp leverde een overwinning op voor de gasten die daarmee revanche namen voor de 0-6 thuisnederlaag. In een gelijk opgaand duel kregen de gasten daarmee iets te veel want de thuisclub had minimaal een punt verdiend.De beste kansen waren in het eerste kwartier voor SCV. Sybrand de Graaf kreeg twee goede mogelijkheden maar beide keren wist doelmand Freek Jan Ooosterhuis ten koste van een corner redding te brengen. In de 19e minuut kreeg Hardegarijp haar eerste goede mogelijkheid toen Ralph Wietses in buitenspelpositie door mocht gaan en voorgaf op Denzel Bakboord die die kans niet wist te verzilveren.Na een half uur wist Jesse Bosma door de SCV defensie te breken maar zijn schot kon gemakkelijk worden onderschept door Jelke Jaap de Roos. In het rommelige laatste kwartier gebeurde er vrij weinig. De thuisclub kwam na de thee goed uit de startblokken. Sybrand de Graaf...

Lees verder »