VV Ternaard moet punten delen met Mulier

Na de afgelopen vrije zaterdag van VV Ternaard en waarbij het bericht uit Ferwerd kwam dat Wardy met 3-0 had gewonnen van naaste concurrent Arum, was de vreugde groot in het Ternaarder kamp. Echter zaterdagmiddag de gewone realiteit weer waarbij Ternaard afreisde naar Witmarsum waar het tegen de plaatselijke trots Mulier moest aantreden met in het achterhoofd dat de thuiswedstrijd nipt met 2-1 was gewonnen met toen een beter Mulier.Daarom waren de verwachtingen deze zaterdagmiddag ook hooggespannen en mocht van onderschatting geen sprake zijn. Trainer Kootstra miste deze middag de geschorste Jan Pieter Prins, maar kon verder over een fitte selectie beschikken. Op de bank begon hij met Teake Jan Keegstra, Arnold Kingma en Hayo Greydanus.Het was half drie als scheidsrechter Vogelzang uit Mantgum voor het begin van de eerste helft floot en Ternaard mocht aftrappen en gelijk de aanval zocht waarbij Danny Post gevaarlijk op kwam en zijn tegenstander...

Lees verder »