Zaalteam De Wâlden gedeclasseerd in bekerfinale

Waren het de zenuwen die het met routine doorspekte team van Drachtster Boys beter onder controle leek te hebben, was het ontbreken van de twee top verdedigers Thirza Leistra en Renza Dijkstra of lag de oorzaak van de oor wassing die De Wâlden in de bekerfinael moest ondergaan misschien wel in de wedstrijdinstelling?Wie zal het zeggen? Feit is dat De Wâlden in de éénzijdige finale werd overklast door de speelsters van Drachtster Boys VR2, die uiteindelijk met 8-3 wonnen. De druiven waren zuur in het kamp van de Damwâldsters, die in de competitie nog twee keer aan het langste eind hadden getrokken.In de bomvolle sporthal De Drait in Drachten kregen de toeschouwers afgelopen vrijdagavond drie finales voorgeschoteld. Bij de heren in zowel de B- als A-categorie was de spanning om te snijden. Emmeloord en PKC uit Groningen kwamen uiteindelijk als winnaars uit de bus. In schril contrast met de heren...

Lees verder »