Zwaagwesteinde breidt zegereeks uit tegen ONT

Zwaagwesteinde heeft aan de voortreffelijke reeks van 5 zeges op rij nummer 6 toegevoegd. In de traditioneel lastige uitwedstrijd tegen ONT nam Zwaagwesteinde voor het eerst sinds mensenheugenis de 3 punten mee terug naar huis: 2-3De gastheer bungelde voor de winterstop nog ergens onderaan, maar is zich middels een goede reeks na de winterstop aardig uit de problemen aan het spelen. De geelhemden toonden deze middag ook aan dat ze absoluut niet af hoeven te dalen en kwamen ook het beste uit de startblokken. Zwaagwesteinde werd afgetroefd op felheid en duelkracht, al hoefde doelman Johan Jan Kleefstra zich niet in het zweet te werken. De eerste keer dat Zwaagwesteinde er uit kwam, na 13 minuten spelen, was het ook direct raak. Lieuwe de Roos liep zich vast, maar door een misverstand tussen doelman Hidde Ament en een verdediger belandde de bal bij Jan Eisma, die het leer van dichtbij in...

Lees verder »