Belangrijke zege voor ’t Fean ‘58

Met een 2-1 zege op het laag op de ranglijst geklasseerde Tonego deed ’t Fean ’58 prima zaken. “Het moet al raar gaan als we ons nu nog zorgen moeten maken”, sprak de opgeluchte oefenmeester Mark Bosma na afloop.Dat Bosma opgelucht was had alles te maken met de tweede helft van de blauwhemden. Na de, overigens ongelukkige, aansluitingstreffer van de gasten uit Luttelgeest sloop de angst, net als vorige week in en tegen Marum, weer in de ploeg. ‘Tot ons nut en genoegen opgericht’. Dat is de betekenis van de mooie verenigingsnaam gezeteld in een dorp van 1400 inwoners. “Als je hiernaar kijkt is het een wonder dat wij in de tweede klasse uitkomen”, vind voorzitter Bert Geerts van de polderbewoners. “Op het ogenblik hebben we geen A- en B-junioren en een vrij hoge gemiddelde leeftijd bij het eerste elftal. Wij moeten het hebben van de hechte omgang met elkaar....

Lees verder »