Geland vlag is actie van RMT NOF

De vlagjes met daarop de tekst 'Geland' die de afgelopen weken opdoken in de regio blijken een actie te zijn van RMT NOF. In 2014 is deze organisatie opgericht om gastheerschap, marketing en lerend netwerk in de toeristische sector in Noordoost Fryslân aan te jagen. Het bestuur van RMT bestaat uit afgevaardigden van toeristische recreatieve verenigingen en organisaties.Zo’n 90 vlaggen en banieren met daarop “Geland” hebben de afgelopen weken aandacht naar diverse plekken getrokken en vragen opgeroepen. Ze zijn in grote getale gezien. En verdwenen! De uitsmijter van deze actie is een winactie voor mensen die een vlag veroverd hebben. Dit is de directe aanloop naar het startschot van de campagne “Land waar je landt” waar RMT met een flinke knipoog mensen letterlijk gaat laten landen. Maandag wordt tijdens een Foldermarkt in Burgum meer bekend gemaakt over de campagne.Geland vlag is actie van RMT NOF

Lees verder »