Goud en brons voor Turn- en Gymsport Dokkum

Nieuwehorne stond dit weekend in het teken van de 2de plaatsingswedstrijd voor wedstrijdgroep 4. Zowel zaterdag als ook zondag stonden er turnsters van Turn- en Gymsport Dokkum op de vloer.Op zaterdag was het de beurt aan de meiden die turnen op het niveau D1. Prachtige oefeningen en persoonlijke overwinningen hebben de turnsters van de B selectie laten zien. De persoonlijke sterke punten kwamen duidelijk naar voren op deze wedstrijd. Bij de instap was Janet van der Meulen oppermachtig, met ruim 2 punten voorsprong pakte ze de gouden medaille. Silke Hofstede bleef in de buurt van Jannet en werd netjes 5de. Beide dames hebben zich rechtstreeks geplaatst voor de Friese Kampioenschappen op 15 juni in WolvegaMilena Eelkema, Jose Holtewes en Melissa Stuivenvolt kwamen in actie in de categorie pupil 1. Alle drie dames bleven er bij de balk met de radslag keurig op en ook de andere toestellen gingen keurig. Melissa...

Lees verder »