Halve finale turnen TG Dokkum

Op zondag 7 april was de halve finale voor de tweede divisie turnen in Leusden. Fenna Hoekstra turnde namens Turn- en Gymsport Dokkum in de categorie jeugd N3. Fenna begon met een mooie vloeroefening. Het volgende onderdeel was sprong, waar zij twee prachtige sprongen liet zien die werden beloond met een hoog cijfer.Vervolgens turnde ze op de brug een perfecte handstand en ze vervolgde de oefening met mooie reuzen en een streksalto af. Ze haalde hier een hoge score van 14.550. Na drie onderdelen stond Fenna op de derde plek. Het laatste onderdeel was balk, waar ze stabiel turnde.In het eindklassement eindigde Fenna net naast het podium op een erg knappe vierde plek. Ze heeft zich hiermee ruimschoots geplaatst voor het Nederlandse kampioenschap dat op 25 mei in Duiven zal plaatsvinden.Halve finale turnen TG Dokkum

Lees verder »