Hylke Rienk Otter turnt naar NK- ticket

Zaterdag werd er in Lemmer de Noord Oost Nederland finale en de District Finale heren turnen gehouden voor de jongens niveau 21 tot en met 6. Voor GVV Feanwâlden hadden tien jongens zich geplaatst voor de District Finale; Ilir de Graaf (Dokkum), Jayden Pastrana Figueroa (Dokkum), Melle Iedema (Dokkum), Nick v/d Bij (Drogeham), Hylke Rienk Otter (Drachten), Silvijn de Jong (Noardburgum), Rody de Jong (Noardburgum), Tyme de Bruin (De Westereen), Joran v/d Wal (Burgum), Xander Wijbenga (Feanwâlden) en één turner wist zich te plaatsen voor de Noord Oost finale; Oebele Bosma (Blauwverlaat).Voor de meeste jongens was het hun eerste District Finale. De turners wisten zich goed staande te houden in de zware categorieën. Ilir werd 10e, Jayden 6e en teamgenoot Melle miste nipt het podium en werd 4e. Hylke Rienk mocht het podium komen en werd 2e in de 4e divisie. Ook kon hij zich plaatsen voor het NK. Met...

Lees verder »