Jeugd UDIROS Outdoor on tour in Bathmen

BATHMEN – Onder prachtige zonnige omstandigheden werd in Bathmen de ‘Schipbeek Survivalrun’ georganiseerd. Met aan de start naast de wedstrijdlopers (met twee top-10 klasseringen) dit keer ook twee jeugdteams van de succesvolle survivalafdeling van omnivereniging UDIROS uit Nieuwehorne. ‘Moe? Echt niet!’ Enthousiaste atleetjes komen een voor een binnen op de gezellige brink in Bathmen. Onder begeleiding van de trainers van UDIROS Outdoor hebben ze zojuist de 5 kilometer afgelegd. Trainer Johannes Benedictus ziet het met genoegen aan. Samen met Dennis Kamperveen, Harmen Boersma en Robert-Jan Ritsema geven zij twee keer in twee training aan de beginnende jeugd. ‘Het is echt heel mooi om te zien welke sprongen de kinderen maken in hun ontwikkeling’ aldus Benedictus: ‘het is voor ons super om te zien hoe we sommigen vanaf een heel smalle basis hebben kunnen optrainen naar dit niveau. Dat geeft zo veel voldoening!’ Voor een aantal jeugdleden is het hun eerste...

Lees verder »