KNSB Baancompetitie Inline-Skaten van start in Heerenveen

HEERENVEEN – Op de overdekte Inline-baan in Heerenveen ging zaterdag 6 april de eerste wedstrijd van de KNSB Baancompetitie Inline-Skaten van dit seizoen weer van start. Voor veel deelnemers was het wel even wennen met de omschakeling van de schaatsen naar de skeelers. De meesten hadden nog maar weinig kunnen trainen voor deze wedstrijden. Ondanks dat werd er op het scherpst van de snede gestreden om de hoogste eer.  Ook het RTC Gewest Fryslân was met een groep junioren en senioren van de partij.  Opvallend waren de prestaties van Moniek Klijnstra (Sintjohannesga) die na een tijdje van afwezigheid weer de draad op heeft gepakt bij zowel het schaatsen als het inline-skaten.  Met een prima tweede plaats in de eindklassering mocht ze dan ook zeer tevreden zijn. Ook Berber Vonk (Appelscha) deed bij de senioren dames goede zaken tijdens de puntenkoers met een derde plaats. Succesvol bij de junioren waren Dinly...

Lees verder »