Kollum terug in Kampioenstrijd na winst op Waskemeer

Het is altijd even afwachten hoe een ploeg een week na de knappe winst van een periode de draad weer oppakt, om mee te blijven doen om het kampioenschap in de derde Klasse B. Kollum deed wat het moest doen door met 2-4 te winnen in en tegen Waskemeer. Doordat Leovardia en Veenhuizen in Leeuwarden de punten deelden en Rijperkerk als ook Zwaagwesteinde de winst pakten is het weer ongemeen spannend in de top.Rond de klok van twee werd op een moeilijk (hobbelig) bespeelbaar veld de wedstrijd door scheidsrechter Tramper in gang gezet. Het was de bezoekende ploeg die meteen hun bedoelingen kenbaar maakte en vanaf de aftrap de aanval zocht. Al in de eerste minuut werd er een behoorlijke kans gecreëerd, toen Benjamin Zondervan de vrijstaande Joop Pijnacker bediende. Deze bracht vervolgens op beheerste wijze Gerard van Zonneveld in stelling, die zijn schot over het doel zag gaan. De...

Lees verder »