MO17-1 overklast Koploper OJC Rosmalen

Dit weekend stond de topper in de Landelijke 4de Divisie op het programma tussen 2 clubs, Harkemase Boys nummer 4 op de ranglijst en koploper OJC Rosmalen. Beide ploegen hadden voor aanvang van de wedstrijd nog de ongeslagen status. De wedstrijd stond vandaag onder leiding van de prima fluitende scheidsrechter Koster.Vanaf de aftrap nam Harkemase Boys gelijk het heft in handen en zette OJC Rosmalen op eigen helft continue onder druk. Hierdoor kwam de koploper niet aan voetballen toe en was het wachten op de eerste goal voor Harkemase Boys. Na een paar kansen van Anniek van der Heide en Anouk de Groot was het in de 20ste minuut raak. Via een prima opgezette aanval op rechts kwam de bal in het strafschopgebied bij Anouk de Groot en deze gaf een prachtige steekpass op de goed doorlopende Anke Steenbergen die vervolgens in de uiterste hoek de keeper kansloos liet 1-0.Een...

Lees verder »