Nieuwe serie podcasts in aanloop Truckfestival

Op zaterdag 15 juni wordt het 11e Truckfestival van Burdaard gehouden. 'Ook deze keer zijn er drie podcasts in de aanloop naar het tweejaarlijkse Truckfestival van Burdaard. In deze eerste aflevering gaat het over de organisatie en het programma mei Auke Spijksma, spreken we over Code 95 opleidingen met Johan Folkertsma van ATO bedrijfstrainingen en bespreken we allerhande trucknieuws met deze heren en met truckchauffeur en radioman Harke de Groot.De podcast geeft in de eerste 10 minuten informatie en details over de organisatie van het festival. Zo is onder andere te horen dat de organisatie worstelt met de populariteit van het festival onder truckers. Dit in relatie tot de capaciteit van de wegen / het festivalterrein en in verband met het konvooi, toch elke keer weer één van de hoogtepunten van dit tweejarige festival. Verder valt bijvoorbeeld te beluisteren dat de organisatie de brandweer van Vliegbasis Leeuwarden heeft gestrikt voor...

Lees verder »