Turnlust Hallum wint turngoud

In Nieuwehorne werden afgelopen zondag de laatste plaatsingswedstrijden turnen gehouden voor D1 en keuzeoefenstof H en G. Ilse Osinga wist net als de eerste wedstrijd goud in de wacht te slepen bij de Jeug2 H en plaatst zich hiermee direct voor het FK op 15 juni.Iris Terpstra schoof een plekje op bij de jeugd1 D1, van de 7e naar de 6e plaats. Radslag op balk en dubbel flikflak in de vloeroefening gingen goed. In de middag turnde Anna Frederike Hellema een sterke wedstrijd maar maakte toch ook wat foutjes en moest tevreden zijn met een 5e medaille bij de junioren G. Amarins Smit veroverde een medaille voor de 5e plaats bij de jeugd H. Sanne vd Borgh en Marrit Smit behaalden geen podiumplaats dit keer. Of alle turnsters in deze categorie van Turnlust naar het FK mogen is nog niet bekend.Zaterdag was het FK voor instap E in Buitenpost. Acrotrio...

Lees verder »