VIOD wint van SC Twijzel

Onder prachtige weersomstandigheden werd afgelopen zaterdag de wedstrijd VIOD 1 – SC Twijzel 1 gespeeld. Het was VIOD die de eerste helft het spelbeeld bepaalde. Dit leverde in de 12de minuut de eerste grote kans op. Een vrije trap die strak werd voorgegeven, was een prooi voor Roelof van der Veen.Helaas werd de bal keihard op de lat gekopt. Enkele minuten later kreeg Gerald Mous de kans op de 1-0 voorsprong. Hij wist alleen de bal niet genoeg richting mee te geven naar de goal. In de 26ste minuut wist SC Twijzel dan toch te scoren. Een vrije trap werd niet goed verwerkt door keeper Visser waardoor Twijzel simpel kon binnentikken. Gelukkig wist VIOD snel de gelijkmaker te scoren. Een goed lopende aanval via linkerkant werd afgemaakt door Gerald. Vijf minuten voor de rust was het Nyckle Durk van der Valk die met een uitstekende actie bezig was richting het...

Lees verder »