Collage zingt over Liefde.

Ruim 100 honderd liefdevolle belangstellenden kwamen zondag luisteren naar het dubbelconcert van Collage Vocaal Ensemble en Harmonieorkest Euphonia Wommels in de Grote Kerk op de Markt. Het thema laat zich raden Alles is Liefde.Bij binnenkomst kon je met een groot hart en je grote liefde op de foto. Na het welkomstwoord lag Willy de Groot het thema uit. ‘Liefde voor je naasten, liefde voor de natuur, liefde voor je geboortegrond. Liefde tilt je op en liefde doet lijden. Kortom: Alles is Liefde!!! En in welke taal kan de Liefde nu beter vertolkt worden dan in MUZIEK! Laat je muzikaal en vocaal verrassen tijdens onze “Alles is Liefde”-concerten’.Collage beet de spits af met With a Lily in Your hand, The Rose werd vervolgens muzikaal ondersteund door Euphonia. Ubi Caritas was het laatste nummer voordat Euphonia begon aan het meesterwerk ‘Romeo and Juliet suite’. Ken je mij, How deep is your love...

Lees verder »