Friese Boys neemt het in derby op tegen VVT

Op 8 december 2018 stond de wedstrijd VVT 1 - Friese Boys1 op het programma VVT 1 nam in deze wedstrijd een 1-0 voorsprong, twee goals van Pier Kempenaar brachten Friese Boys 1 de zege, de wedstrijd werd gewonnen met 1-2.Trainer Jaap Visser zal zijn spelersgroep deze week goed voorbereiden op de wedstrijd tegen VVT 1. De manschappen van trainer Jaap Visser zullen gebrand zijn op een goed resultaat. Het zal geen eenvoudige wedstrijd worden een echte derby. Het is spannend in de kop van het klassement met SC Boornbergum ' 80 1 op de hielen met 32 punten uit 15 wedstrijden.Friese Boys1 staat op de eerste plaatst met 15 gespeelde wedstrijden met 36 punten. VVT 1 staat op de 9 plaats met 14 gespeelde wedstrijden met 12 punten. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter D.A Dijkstra.Friese Boys neemt het in derby op...

Lees verder »