Kunst+avond op het Bornego College ‘inner and outer space’

HEERENVEEN – Op donderdag 11 april organiseert het Bornego College in Heerenveen de jaarlijkse Kunst+avond met als thema ‘inner and outer space’. Ongeveer 150 leerlingen uit klas 1, 2 en 3 werken mee aan deze avond waar de creativiteit van afspat. Zij spelen toneel, musiceren, zingen, dansen en tonen prachtig tekenwerk. Kunst+ Al deze leerlingen volgen op het Bornego College de kunst+ of muziek+lessen. Deze pluslessen zijn speciaal voor leerlingen die gemotiveerd zijn om zich in kunst of muziek te verdiepen. Omdat leerlingen zelf voor de lessen kiezen en daar bezig zijn met iets wat ze leuk vinden, is aan enthousiasme geen gebrek! Komende donderdag kruipt drama+leerling Annagees Bos in de rol van een oude dame. “Ik mag graag typetjes spelen,” vertelt Annagees. Het toneelstuk gaat over het consumentenprogramma Radar, waar klachten worden behandeld. Ze wil liever nog niet te veel vertellen over haar rol, iedereen moet maar komen kijken....

Lees verder »