Voorlaatste ronde brengt Rein van der Wal clubkampioenschap bij TTS

Met nog twee ronden te gaan waren er nog drie kandidaten die in aanmerking kwamen voor het algeheel clubkampioenschap bij damclub TTS.Coming menAte Oosterhof die een uitstekend seizoen draait mocht uitkomen tegen Rein. Zoals uit de bijgaande foto blijkt werd de strijd niet uit de weg gegaan en leek een kansrijke positie te ontstaan. In het latere middenspel bleek de jarenlange ervaring van Rein echter in zijn voordeel uit te vallen en liet Ate door de tijdsdruk de remise ook nog uit zijn handen glippen.Concurrent voor de titel Gerrit Terpstra die de laatste weken door een aantal miskleunen zijn kansen zag dalen ging voor de volle winst maar uiteindelijk was dit onvoldoende om in een komend rechtstreeks duel met Rein nog een beslissing te forceren.Voorzitter Karel de Bruin dacht oud voorzitter Haye Wittermans aan de zegekar te binden maar de slimme Haye wist de remisehaven te bereiken.Eastermarder Anton van der...

Lees verder »