Weduwe van Seggeren blijft in de cel

De weduwe van Tjeerd van Seggeren uit Kollumerzwaag blijft in de cel. Dat werd dinsdagmorgen duidelijk op een pro-formazitting. De rechter trekt twee dagen uit voor de behandeling van de zaak. De zaak Van Seggeren komt definitief op 12 en 13 juni voor de rechter.De vrouw wordt verdacht van de moord op haar man Tjeerd van Seggeren in juli 2017. Het lichaam van het 37-jarige slachtoffer werd na een muziekfestival aangetroffen in een weiland bij De Westereen. Er zijn meerdere verdachten in de zaak. De weduwe zelf ontkent iets met de dood van haar man te maken te hebben.Het politie-onderzoek is zo goed als afgerond, schrijft Omrop Fryslân. De vader en zus van Van Seggeren zijn inmiddels gehoord. Alleen de telefoongegevens van de verdachte moeten nog worden onderzocht. Dat is eind april klaar.Weduwe van Seggeren blijft in de cel

Lees verder »