Anneke Kroodsma, dertig jaar lang sportinstructrice en gezonde levensstijlcoach, Anneke’s Lifestye Studio

Anneke Kroodsma – Marinus, inderdaad de mem van model Akke-Marije, maar ook van Berber, Jilke, Jacob en Anne Nittert staat al meer dan dertig jaar iedere week als sportinstructrice voor haar groepen. Nog nooit heeft ze een blessure gehad. ‘Myn swangerskippen wienen de ienige mominten dat ik d’r efkes tusken út west haw’. Anneke heeft grote passie voor haar werk; naast de lessen en trainingen die ze geeft, volgt ze ieder jaar vele cursussen door heel Nederland. Ze vindt het belangrijk om up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen die gaande zijn in de gezondheidsbranche. Vroeger ging ze voornamelijk naar de lessen over sport, maar nu volgt ze steeds vaker ook cursussen over het lichaam: hormonen, vitaminen en alle andere aspecten die van invloed zijn op lijf en leden.Vandaar dat Anneke’s Lifestyle Studio, waarvan de naam het al zegt, over veel meer gaat dan alleen sport. Loop bij Anneke binnen en...

Lees verder »