Bakker Transport & Warehousing Friese onderneming van het jaar 2019

HEERENVEEN – Bakker Transport & Warehousing uit Heerenveen mag zich een jaar lang ‘Friese onderneming van het jaar’ noemen. Het bedrijf won de titel dinsdagavond bij de finale in Dokkum. De andere twee finalisten van de Verkiezing Friese Onderneming van het Jaar 2019 waren Jelle Bijlsma uit Gytsjerk en Ufkes Greentec uit Drachten. Volgens de jury, onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe, was er één duidelijke winnaar. Een onderscheidend bedrijf dat zich aan durft te passen aan de eisen van de markt, innovatief en duurzaam. Het voelt als één bedrijf, een bedrijf van de mensen, zo sprak De Rouwe. Oprichter Anne Bakker begon zijn bedrijf in 1989 achter zijn bedrijf op een zolderkamertje. Vandaag de dag telt de onderneming 120 werknemers. “Dit is de kroon op ons werk”, zei een trotse Bakker. De finale was dit jaar in Dokkum bij Bouwgroep Dijkstra Draisma. De prijs werd uitgereikt door commissaris...

Lees verder »