Feestelijke Koningsmarkt bij De Kruidhof hortus van Fryslân

Op Koningsdag, zaterdag 27 april 2019, organiseert De Kruidhof weer een feestelijke Koningsdagmarkt. De markt is in de Verkooptuin en is net als de tuinen en het IJstijdenmuseum tegen een gereduceerd tarief te bezoeken.Naast de eigen uitgebreide plantencollectie kruiden, groente, fruitbomen en vaste planten vindt u dit jaar op de markt een collectie perkplanten en hanging baskets, lifestyle en buiten- kookartikelen, honing en bijenproducten, informatie van de imker en stenen en fossielen van het IJstijdenmuseum. Ook voor tuinadvies kunt u op de markt terecht. Daarnaast is er een proeverij van huisgemaakte likeuren en kruidenhapjes van kruiden uit eigen tuinen.KinderactiviteitenKinderen kunnen een insectenhotel of een vogelhuisje maken en of zich uitleven op het springkussen, een ritje op een pony maken, een kunstwerk van Kienhout maken met een echte kunstenaar of zich laten schminken. Natuurlijk is de speeltuin ook de hele dag geopend. In het tuincafé en op het zonnige terras kunt...

Lees verder »