Grote paasshow bij Wijma Haarden De Westereen

Vanaf vrijdag 19 april, zaterdag 20 april en maandag 22 April organiseren wij een giga grote paasshow van 10.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom bij Wijma Haarden.Ook dit keer pakken we weer groots uit..Bij aankoop van een Altech speksteen haard krijgt u ter waarde van 500,00 euro een speksteen barbecue gratis( 1e 5 KOPENDE KLANTEN alleen op Paasmaandag) Altech speksteen haarden is zelf aanwezig met de giga showcontainer waar uiteraard alle nieuwste snufjes staan opgesteld. Zoals ook de Altech pelletkachel..en Torus met zijruiten, de Altech speksteen haarden blijven de meest rendabele houtkachels van Nederland met 60 % besparing op uw hout en een nawarmte van minstens 8 uur...Uiteraard doen verder alle gerenommeerde houtkachel/gaskachel merken mee op deze paasshow en met al deze merken konden wij overeen komen dat u 15% korting krijgt bij aankoop van uw houtkachel.Hot item uiteraard de pelletkachels en daarom zal Artel niet ontbreken...op...

Lees verder »