Heine de Bruin nieuwe algemeen directeur van Health2Work

Met ingang van april 2019 is Heine de Bruin de nieuwe algemeen directeur van Health2Work. Heine neemt na 13 jaar de taken over van Douwe Jan Boersma. Douwe Jan blijft als eigenaar verbonden aan Health2Work en gaat zich volledig richten op het bedrijf OPnieuw!Heine is in 2010 als stagiair begonnen en heeft vanuit daar een mooie carrière binnen Health2Work afgelegd. Na zijn afgeronde studie Small Business & Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij van een deeltijdbaan naar een voltijdbaan bij Health2Work gegaan. Na een functie als teamleider binnendienst is hij uiteindelijk doorgegroeid naar zijn huidige functie. Heine blijft als ergonomisch adviseur uiteraard het aanspreekpunt voor de regio Groningen en Drenthe.Heine de Bruin nieuwe algemeen directeur van Health2Work

Lees verder »