Inschrijven Wrotrun Kollumerzwaag kan nog!

Heb jij je al ingeschreven voor de Wrotrun op Koningsdag in Kollumerzwaag? Inschrijven kan nog! De inschrijving sluit op 14 april 2019. Op de dag zelf (zaterdag 27 april) kan er niet meer worden ingeschreven. Sinds 2006 wordt de Wrotrun georganiseerd. De Wrotrun is een recreatieve survivalrun die door heel Kollumerzwaag gaat en geschikt voor jong en oud. Dit jaar zijn er twee afstanden: De wedstrijdrun (8,5 km): Bedoeld voor getrainde atleten die het parcours zo snel mogelijk af willen leggen. De minimum leeftijd bedraagt 12 jaar. De recreatieve run (8,5 km): Bedoeld voor deelnemers die de intentie hebben het parcours te voltooien. De hindernissen van de recreatieve run zijn iets makkelijker dan bij de wedstrijdrun. Kinderen jonger dan 9 jaar mogen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.Voor beide runs geldt dat er gestart wordt in een massastart. Alle deelnemers starten in groepen van maximaal 200 man. Voor de wedstrijdrun is...

Lees verder »