Kennismakingsbijeenkomst Trouwen in Noordoost Friesland

Dinsdagavond 9 april was de eerste kennismakingsbijeenkomst van de pas geleden opgerichte “trouwen in Noordoost Friesland” ondernemersclub. Initiatiefnemers Jan Veenma ( JanCooks4you) en Hinke Elzinga (Moai mei blommen) zijn ontzettend blij dat er in een vrij korte periode een grote groep van inmiddels zeventien deelnemers is gevormd. Allemaal ondernemers die werkzaam zijn binnen de trouwbranche. “Nog maar twee maand geleden zaten we aan tafel om onze ideeën te bespreken” aldus Jan Veenma. “en nu zijn we al zover dat we deze enthousiaste deelnemers bij elkaar hebben.Na een voorstelronde waar elke bedrijf zich aan de rest kon voorstellen, werden de plannen voor deze ondernemersclub gedeeld. “We willen elkaar versterken door samen te werken, door netwerkbijeenkomsten te organiseren voor deze groep, en een jaarlijks trouwevent voor aanstaande bruidsparen. De eerste stappen voor een gezamenlijke website en social media zijn gezet. “Het moet voor aanstaande bruidsparen gemakkelijk worden om alles wat onze omgeving...

Lees verder »