Maike Boerdam speelt God in TITUS

Maike Boerdam – bekend van de hitmusical Soof - speelt de rol van God in het muziektheaterstuk TITUS dat op 31 mei in première gaat in de Bonifatiuskapel in Dokkum. De rol van de duivel wordt vertolkt door Joop Wittermans. Daarmee is de cast van TITUS compleet.Maike Boerdam speelt momenteel de hoofdrol in de musical Soof die het afgelopen weekend nog te zien was in De Harmonie in Leeuwarden. Ook speelde ze in onder andere de musicals Annie en Miss Saigon. Boerdam is bekend met de Bonifatiuskapel want in Bonifatius de Musical mocht zij ook al één van de hoofdrollen spelen. ,,Ik weet dus hoe magisch de kapel is’’, zegt Maike Boerdam.Joop Wittermans als duivelBijzonder aan de voorstelling van TITUS is dat het levensverhaal van Titus Brandsma wordt vertelt door de ogen van de duivel én God. Zij vormen de rode draad in dit muziektheaterstuk. De rol van de duivel...

Lees verder »